• Klavye Kablolu Dell 580-ADHQ MM Siyah
  • Klavye Kablolu Dell 580-ADHQ MM Siyah
Klavye Kablolu Dell 580-ADHQ MM Siyah
Ürün Kodu : SKU-100203       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  Dell
1,084.08 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
Bu ürün satışa kapalı

Dell KB216 580-ADHQ Usb Kablolu Multimedya Türkçe Q Klavye


Kusursuz Deneyim

Son derece kusursuz bir deneyim sunan Türkçe Q klavye sayesinde yazı işlemlerinize ara vermeden devam edebilir ve daima en benzersiz kullanım şeklini oldukça konforlu bir biçimde ulaşmanın rahatlığına kavuşabilirsiniz.


Üstün Kalite

Harikalar yaratan üstün yapısı sayesinde sizde işlemlerinize asla ara vermeden devam edebilir ve yenilikçi tasarım ürünün avantajlarından yararlanabilirsiniz. Gelişmiş üstün yapısı ile size daima en kaliteli hizmeti sunar.


Benzersiz Kullanım

Üstün yazılım ve donanım özellikleri sayesinde ek bir güç istemeden yalnızca USB girişi ile bilgisayara bağlanır ve yazı işlemlerinizin rahatlıkla yerine getirilmesi için çalışır. Daima kusursuz ve mükemmel bir deneyim sunar.



Ergonomik Tasarım

Tüm kullanıcı tipleri için oldukça ergonomik bir deneyim sunan yenilikçi tasarımı sayesinde ışık hızında işlem yeteneği kazanabilir ve oldukça kusursuz bir kullanım gerçekleştirerek her işleminizde rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz.


Sınıfının En İyisi

Ayrıcalıklı kullanım özellikleri sayesinde alışık olduğunuz yenilikçi yapıyı oluşturarak yazı işlemlerinde parmaklarınızdan akıp giden tuşlar oldukça kusursuz bir akıcılık kazandırır ve hızlı bir kullanım kabiliyeti geliştirmenize fırsat sunar.


Dayanıklı Yapı

Yenilikçi tasarım harikası sayesinde sizde en yeni teknolojinin birçok faydasından kusursuz bir biçimde yararlanabilir ve aradığınız benzersiz deneyime sahip olabilirsiniz. Üstünlük sunan yapısı asla yarı yolda bırakmaz.


Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.