• Mouse Dark DK-AC-MSW 100B Mavi Siyah Kablosuz
  • Mouse Dark DK-AC-MSW 100B Mavi Siyah Kablosuz
Mouse Dark DK-AC-MSW 100B Mavi Siyah Kablosuz
Ürün Kodu : SKU-100202       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
492.93 TL   Kdv Dahil
Bu ürün satışa kapalı

Dark MSW-100 Kablosuz Optik Mouse



Kablo Kullanmaz

Bu mouse kablosuz bir şekilde kullanılır. Bu sayede kablo karışıklıklarının oluşması engellenmiş olur. Her yere kolay bir şekilde yanınızda da götürebilme şansınız vardır.


Optik Sistemi

En son teknoloji ile üretilmesinden dolayı USB bağlantısı olan tüm bilgisayarlar ve işletim sistemleri ile sorunsuz ve uyumlu bir şekilde çalışır. Algılama işlemini de hemen gerçekleştirir


Zeminlerde Kolaylık Yaratır

Her zeminde rahat bir şekilde kayabilme özelliğine sahiptir. Dilediğiniz yüzeylerde fareyi hareket ettirerek işlerinizi halledebilirsiniz. Avuç içinize de tam olacak şekilde tasarlanmıştır. Rahat ve konforlu kullanımı vardır.



Masalarınızdaki Şıklık

İster ofisinizde ister de evinizde masalarınızı bu fare ile süsleyebilirsiniz. Oldukça şık ve nazik bir şekilde tasarlanmıştır. Her yere uyum sağlayabilme özelliğine sahiptir. Yüksek performansı sayesinde de hemen işlerinizin halledilmesine yardımcı olur. Hareket ettirmek istediğiniz her yöne hemen gider ve işlerinizi aksatmaz.


İstediğinizde Taşıyın

Hafif ve ergonomik bir yapısı vardır. Aynı zamanda kablosuz olmasından dolayı da her yere kolay bir şekilde götürülebilmesi mümkündür. İster çantanızda ister de elinizde fareyi götürebilirsiniz. İşlerinizin hemen halledilmesini sağlar.


Kolay Algılar

4 farklı türde butonu vardır. Bu butonlardan istediğinizi seçerek hareket yönünü belirleyebilirsiniz. Algılama işlemini hemen yapar. Bu sayede fareyi oynatmak istediğiniz yöne doğru giderek işlerinizi kesintisiz bir şekilde tamamlar. Sağlam ve dayanıklı bir yapıdadır.

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.